123-3D.se Prisjakt!Pricerunner!Google! Powered by 123ink.se

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)
 

 

Creality 3D Ender 3 V3 KE 3D-skrivare

3 145 kr (Inkl. 25% Moms) (2 516 kr Exkl. 25% Moms )
EU lager - 5-7dgr
Beskrivning
Creality 3D Ender 3 V3 KE är en av de nya skrivarna från Creality. Skrivaren har en kompakt design och är lätt att montera. Även om den väger lite har den samma funktioner som andra skrivare. Detta ger dig mer frihet att vara kreativ.

Gör större utskrifter snabbt
Denna skrivare har en Sprite Direct Drive-extruder och kan skriva ut supersnabbt. Med en maximal utskriftshastighet på 500mm/s kan du skriva ut en Benchy på inte mindre än 15 minuter och 8 sekunder. Byggvolymen på 220 x 220 x 240 ger dig tillräckligt med utrymme för att göra större utskrifter.

Pekskärmsdrift
Ender 3 V3 KE har en pekskärm med ett intuitivt användargränssnitt. Ett smart självtest gör det möjligt att styra z-offset, automatisk nivellering med mera med en knapptryckning. Du har också en förhandsvisning i realtid av modellen du skriver ut och levande rörlig grafik som visar utskriftsparametrarna.

Smarta algoritmer
Det smarta operativsystemet Creality använder algoritmer som säkerställer bättre kvalitet på din utskrift. Du kan till exempel använda alternativet 'Input shaping', som minskar skrivarens vibrationer. Du har också möjlighet att använda alternativet "motion advance", som optimerar tillförseln av filament. Detta säkerställer mindre spökbilder och stötar.

Filament vid högre temperaturer
Denna skrivare har en het ände med en 60W keramisk värmare som helt kan smälta filament för höghastighetsutskrift. Detta kommer med ett kopparmunstycke, så att du kan skriva ut vid 300 °C. Detta öppnar upp en värld av filament du kan skriva ut med, såsom PLA, PETG, ABS och TPU.

Fjärrutskrift
Kontrollera och övervaka framstegen för din utskrift var du än är genom LAN- och molnutskrift. Du kan styra hela din 3D-skrivare via ett WiFi-nätverk och din PC (Creality Print) eller din smartphone (Creality Cloud APP, tillgänglig för Apple och Android ). Om du äger flera skrivare kan du kontrollera alla online samtidigt.

Andra funktioner
X-axeln med linjära skenor säkerställer mjuka rörelser och bättre precision. Kylfläktarna som finns på två sidor säkerställer supersnabb kylning. Detta gör att de delar som just skrivits ut svalnar snabbt, vilket säkerställer ett tätt tryck.
Specifikationer
3D-utskriftsförmåga: ja Mått: 364 x 364 x 490 mm (LxBxH)
Antal extruders: 1 Nozzle diameter: 0,4 mm
Bedleveling: Automatic Nätverk: Ja (WiFi)
Effektvärde: 350 W Printbed max temperatur: 100 °C
Extruder max temperatur: 300 °C Skrivarens spänning: 24 V DC
Extruder: Direct Kamera: nej
Filament diameter: 1,75 mm Printteknik: FDM / FFF
Filamentsensor: ja USB: ja
Heated bed: ja Inspänning: 110-240V
Lasermodul: nej Varumärke: Creality 3D
Max printbredd: 22 cm CNC modul: nej
Max printdjup: 22 cm Vikt: 7,12 kg
Max printhöjd: 24 cm Produktkod: DKI00200
Max volym: 11,616 l
Glöm inte att beställa!
3dB brusreducerande fotkuddar

3dB brusreducerande fotkuddar för 200 kr

3DLAC självhäftande spray | 400ml

3DLAC självhäftande spray | 400ml för 105 kr

OBS! Denna vara kan inte levereras till paketbox.