123-3D - Homepage logo
123-3D.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-124 47 123
@: info@123-3D.se
W: 123-3D.se
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901
Godkänd för F-skatt

  

Köp billigt filament till 3D skrivaren

Vi har ett enormt utbud av billigt filament till 3D skrivare av olika typer av material och varumärken. Man kan enkelt hitta de allra vanligaste materialtyperna som PLA, ABS och PETG i mängder av olika färger. Vi har även ett stort utbud av andra materialtyper som inte är lika vanliga som t.ex. ASA, flex filament och många fler.

Vi har låga priser på filament från välkända varumärken som Polymaker, ColorFabb och Real filament av högsta kvalitet. Men vi har även vårt eget varumärke 123-3D som är av lika hög kvalitet och som vi säljer till ett ännu lägre pris.

Så här hittar man rätt 3D filament

Om man är nybörjare eller precis köpt en ny 3D skrivare så kanske man inte vet vilka filament som funkar till skrivaren. Är man en erfaren 3D printare så kanske man vill testa olika typer av filament för att hitta den optimala för just det man ska printa. Man kan enkelt hitta det filamentet man behöver genom 3 olika sätt.

Hitta rätt filament genom att söka på 3D skrivare

Alla filamenttyper passar inte alla 3D skrivare. För att vara säker att filamenttypen passar till skrivaren, kan man söka efter skrivarmärket och modellen. Där får man fram alla filamenttyper som passar just till den 3D skrivarmodellen .

Hitta rätt filament genom att söka på filamenttyp

Vet man redan vilken typ av filament man behöver till sin 3D print så kan man hitta de sorterade efter filamenttyp. Är man t.ex. ute efter ett PLA filament så kan man hitta alla PLA filament på samma sida. Där kan man enkelt välja den färg[AS16] , märke eller typ av PLA filament som man behöver.

Hitta rätt filament genom att söka på filamentmärke

Här hittar man alla filament sorterade efter varumärken. Har man ett favoritmärke eller om man vet med sig att man vill testa ett filament från ett visst märke så är det perfekt att söka på filamentmärket.

Fördelarna med att köpa våra varumärkes filament

Vårt 123-3D filament håller samma höga kvalitet som andra välkända varumärken. De har en hög prestanda och är mycket tillförlitliga. Dessutom så är våra filament billigare än de andra märkena. Vi erbjuder även 100% garanti. Skulle man mot förmodan inte vara nöjd så är det bara att kontakta kundtjänst så kommer de att lösa det. Fördelarna med att välja vårt eget filament är många.
  • Billigt pris
  • Hög kvalitet
  • 100% garanti
     

Andra produkter som kan vara användbara vid köp av filament

Nozzle är en viktig del när man 3D printar. Beroende på vad man ska printa kan det vara bra att ha olika storlekar. Vissa nozzles passar även bättre till viss typ av filament som t.ex. metallfilament. Innan man ska börja printa kan det vara bra att använda sig av 3DLAC eller kapton tejp för att förbättra vidhäftningen av filamentet på printbed. När man 3D printar så kan det vara mycket praktiskt att ha verktyg för efterbehandling för utskrivna 3D objekt. Med dem kan man fullända eller reparera de utskrivna föremålen.
 

Vanliga frågor om 3D filament

Var köper man 3D filament?

3D Filament kan man enklast köpa här. Vi har ett stort utbud av olika typer av filament som vi säljer till ytterst fördelaktiga priser. Beställ enkelt och räkna med en snabb leverans.

Vilket filament ska man använda?

Det beror på vad man ska 3D printa för något men det allra vanligaste filamentet är PLA. Det finns mängder av olika färger och typer av PLA filament som t.ex. Glow in the dark, metall, trä, PLA pro och mycket mer. PLA är ett användarvänligt filament och rekommenderas därav till nybörjare.

Var hittar jag billigt 3D filament?

Vi har ett enormt utbud av 3D filament från välkända varumärken som är billiga. Vi har även vårt varumärke 123-3D som är ett högkvalitativt filament som vi säljer till ett ännu lägre pris.

Vill man läsa på mer om olika filament typer så rekommenderar vi att man läser allt om filament. Där vi fördjupar oss i de olika filamenttyperna. Har man frågor eller behöver rådgivning så tveka inte att kontakta oss, vi hjälper gärna till.

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)
 

Populära produkter