123-3D.se Prisjakt!Pricerunner!Google! Powered by 123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)
 

Populära produkter

Hjälpcenter!
 

PLA

Köp PLA filament till din 3D printer. Du hittar PLA i en mängd olika färger, egenskaper och effekter. Effekter som Glow in the dark, Kameleon och fluorescerande färger. Vi har filament från kända varumärken som REAL, Polymaker, BASF, eSun men även vårt eget varumärke 123-3D som finns i storlekarna 1.75mm och 2.85mm. Med våra egna produkter så får du ett högkvalitativt PLA filament till ett lägre pris. Beställ innan kl. 16.00 på en vardag så skickar vi redan samma dag.

PLA är en förkortning av PolyLaktid Acid (Polymjölksyra) och är en bioplast som är nedbrytningsbar. Det tillverkas av förnybara resurser där majsstärkelse eller rörsocker är vanliga råvaror. PLA är den allra vanligaste filamenttypen inom 3D printing.
1 - 0 av 0

PLA

Köp PLA filament till ett lågt pris

PLA är det mest använda filamentet till 3D skrivare. Detta på grund av att den är enkel att jobba med och fungerar till alla filamentskrivare (FFF/FDM). Därav finns det också störst valmöjligheter bland varumärken, färger, egenskaper och specialeffekter. Vi erbjuder alltid våra kunder låga priser på alla PLA filament och ännu lägre priser på vårt eget varumärke 123-3D.

Fördelarna med att köpa vårt eget PLA filament

PLA filament från varumärket 123-3D
Vi har ett brett utbud av PLA filament i vårt eget varumärke. Det finns som standardfilament, specialfilament och massor av olika färger.
De är högkvalitativa och tillförlitliga PLA filament.
filamenten är användarvänliga och ger högkvalitativa 3D utskrifter. Dessutom så får du ett billigare pris på våra egna filament än med de andra varumärkena.
Vi erbjuder även 100% nöjdhetsgaranti på produkter från vårt eget varumärke. Med 123-3D får du mer filament för pengarna.

En summering av fördelarna med vårt eget PLA filament
Här nedan följer en kort summering av fördelarna med filament från vårt eget varumärke:
  • Billigare
  • 100% garanti
  • Användarvänligt
  • Högkvalitativt filament
Dessa fördelar kan du alltid räkna med när du beställer PLA filament från vårt eget varumärke.

Så här väljer du PLA till 3D printer

Det finns många olika PLA filament att välja bland och utskriftsresultatet kan variera beroende på vilket PLA filament du väljer. Några av faktorerna som du behöver ta hänsyn till när du väljer filament är filamentdiameter, varumärke och typ av PLA filament. Det beror också på vad du vill uppnå med ditt projekt och vad du ska 3D printa. Dessa punkter här nedan gör att du kommer en god bit på vägen till att välja rätt PLA filament som du behöver.

Diametern på PLA filamentet

Den allra vanligaste diametern är 1.75mm och fungerar till de flesta 3D skrivare. Kontrollera vilken diameter som din skrivare rekommenderar innan du köper. Vilken diameter just din skrivare använder kan du hitta i manualen eller i specifikationerna på de 3D skrivare som vi säljer. 2,85mm filament är mer rigid och lämpar sig bättre när man ska 3d printa snabbt och där detaljerna inte är så viktigt. 1,75mm filament är enklare att köpa i de färger du behöver då den är populärare. Den ger även precisare utskrifter.

Färg på filamentet

Välj bland en mängd olika färger som svart, vit, röd till lite mer speciella som guld, rosa och brun. Detta är enbart ett axplock av färger som du kan välja bland. Bland de vanliga 1.75mm PLA så har vi över 15 olika färger att välja bland.

PLA Specialfilament

Det finns många olika specialfilament att välja på bland PLA filament. Är du ute efter ett träfilament eller metallfilament? Kanske ett glitterfilament, glow in the dark eller regnbågsfilament? Trä och metallfilamenten innehåller en viss procent trä eller metallpartiklar så att de inte bara ser ut som metall eller trä utan luktar också. Väljer du ett träfilament med Björk så ser den ut som björk men även luktar som björk. Valmöjligheterna är stora och du hittar allt du behöver till ditt projekt här.

Temperaturinställning

Smälttemperaturen på PLA ligger mellan 180°C – 230°C men beroende på vilket varumärke, typ av PLA filament så skiljer det sig. Därför är det alltid bra att göra en test print innan man startar projektet så att man hittar det optimala temperaturinställningen.
TIPS!
Vill du lära dig mer om PLA filament? Om dess egenskaper, för- och nackdelar och fler tips. Läs då i vårt hjälpcenter allt om PLA.

Passa även på att beställa

Vanliga frågor om PLA filament

Varför är det bättre att välja vårt eget varumärke?

Vårt egna PLA filament är ett högklassigt filament som du får till ett lägre pris. Den har alla goda egenskaper som vanligt PLA men är hårdare, har en konstant diameter och möjliggör enklare utskrifter. De finns i mängder av olika färger och effekter. Naturligtvis erbjuder vi även 100% garanti.

Vart köper man billig PLA filament?

På 123-3D kan du beställa billigt PLA filament från välkända varumärken som REAL, Polymaker, BASF, colorFabb och många fler. Vi har även PLA i vårt eget varumärke som är ett högkvalitativt filament som är ännu billigare.

Vad är PLA för material?

PLA är en förkortning av PolyLaktid Acid (Polymjölksyra) och är en bioplast som är nedbrytningsbar. Det tillverkas av förnybara resurser där majsstärkelse eller rörsocker är vanliga råvaror. PLA är den allra vanligaste filamenttypen inom 3D printing.

Är PLA bäst för 3D printing?

PLA är det mest använda och ett mycket användarvänligt filament och därav den allra bästa att börja 3D printa med. Den kräver ingen heat bed och ger mindre problem med warping. Det är den allra enklaste filamenttypen för att skapa lyckade 3D utskrifter.

Har du funderingar angående PLA filament eller 3D printing? Kolla gärna in vårt hjälpcenter för tips och svar. Har du fler frågor så är du mer än välkommen att kontakta oss.