123-3D.se Prisjakt!Pricerunner!Google! Powered by 123ink.se

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)
 

 

AnkerMake M5C 3D-skrivare

4 550 kr (För tillfället slut) (Inkl. 25% Moms) (3 640 kr Exkl. 25% Moms )
Beskrivning
Flytta dina kreativa gränser med AnkerMake M5C 3D-skrivare. Denna skrivare är lätt att använda och uppnår höga hastigheter. Detta gör det till ett idealiskt val för både nybörjare och avancerade användare.

M5C 3D-skrivaren kan monteras på bara 15 minuter och det automatiska sängnivelleringssystemet 7x7 är lätt att aktivera. På så sätt kan du snabbt börja skriva ut. LED-indikatorn låter dig se status för din utskriftsprocess. Den böjbara och repfria byggplattan med PEI-beläggning gör att du kan ta bort ditt tryck smidigt. I händelse av ett strömavbrott kommer utskriften automatiskt att återupptas så snart strömmen kommer på igen.

Med AnkerMake M5C kan du skriva ut snabbt och i detalj. Den här skrivaren stöder höghastighetsutskrift, upp till 500 mm/s när du använder "Snabbläge". Detta gör att du kan skriva ut högkvalitativa modeller på kort tid. Till exempel kan en Benchy skrivas ut på 17 minuter. För mycket detaljerade modeller är det bättre att använda "Precision Mode". S-Smoothing-algoritmen säkerställer en jämn utskrift, även vid hög hastighet.

Utskriftstemperaturen kan nå upp till 300 °C. Dessutom har M5C en helt metall hotend, så den håller längre. Kombinationen säkerställer att du även kan skriva ut med mer avancerade material, som ABS, TPU och PA-CF.

Den ultradirekta extrudern är mindre, men lika kraftfull. Munstyckets vikt och volym har reducerats kraftigt, vilket ger större kontroll över rörelserna. Extrudern helt i metall värms upp till 60 W. Detta gör smältningsprocessen effektivare än med andra skrivare och filament smälter snabbare. Dubbelkylning har också använts, så att ditt tryck förblir i perfekt form.

Byggvolymen är 220x220x250mm, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att förverkliga dina idéer. Programvaran som följer med är intuitiv. Du kan skicka G-kod/A-kod till din skrivare via din telefon eller personliga moln så att du snabbt kan börja skriva ut. Med appen AnkerMake kan du enkelt ställa in funktioner som utskrift, utjämning eller paus. Du kan använda detta för att ansluta till din skrivare via Bluetooth. Du kan också ansluta och styra flera skrivare med den här appen och AnkerMake slicer-programvaran på datorn. Ramen är konstruerad av stabila och hållbara aluminiumlegeringar. Förutom den mycket goda kvaliteten ser den också stilren ut.

videos
Specifikationer
3D-utskriftsförmåga: ja Mått: 46,6 x 38,4 x 48 cm (LxBxH)
Antal extruders: 1 Nozzle diameter: 0,4 mm
Bedleveling: Automatic Nätverk: Ja (WiFi)
Extruder max temperatur: 300 °C Printbed max temperatur: 100 °C
Extruder: Direct Skrivarens spänning: 24 V DC
Filament diameter: 1,75 mm Kamera: nej
Filamentsensor: ja Printteknik: FDM / FFF
Heated bed: ja USB: ja
Lasermodul: nej Inspänning: 110-240V
Max printbredd: 22 cm Varumärke: Ankermake
Max printdjup: 22 cm CNC modul: nej
Max printhöjd: 25 cm Vikt: 9,6 kg
Max volym: 12,1 l Produktkod: DKI00198
Glöm inte att beställa!
3dB brusreducerande fotkuddar

3dB brusreducerande fotkuddar för 200 kr

3DLAC självhäftande spray | 400ml

3DLAC självhäftande spray | 400ml för 105 kr