123-3D.se Prisjakt!Pricerunner!Google! Powered by 123ink.se

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)
 

 

Creality 3D CR 10 SE 3D-skrivare

3 749 kr (Inkl. 25% Moms)
(2 999,20 kr Exkl. 25% Moms)
EU lager - 5-7dgr
Beskrivning
Med en byggvolym på 220x220x265mm har du tillräckligt med utrymme för att förverkliga dina idéer. Denna skrivare har även möjlighet till höghastighetsutskrift med en maximal utskriftshastighet på 600 mm/s. Den flexibla PEI-byggplåten ser till att du enkelt kan ta bort ditt tryck när det är klart.

Välj bekvämlighet med det exakta hands-free sängnivelleringssystemet som automatiskt justerar byggplattan. CR Touch och en spänningssensor samverkar för att nivellera byggplattan och ställa in z-offset. Detta gör det enkelt att få det perfekta första lagret. Det första trycklagret på CR-10 SE är robust och enhetligt. 

CR-10 SE använder avancerade algoritmer. "Input Shaping" minskar skrivarens vibrationer avsevär. 'Motion Advance' optimerar tillförseln av filament så att det blir färre extruderingsproblem. Den har också en dedikerad fläkt för att kyla den just tryckta delen av din modell från 3 sidor. De linjära skenorna på x- och y-axlarna använder kullager. Dessa säkerställer att varje rörelse är exakt. Även efter långvarig användning kommer de att fortsätta att fungera optimalt.

Hotend med 60W keramisk värmare gör det möjligt att skriva ut utan blockeringar. Munstycket i hårdstål ger dig möjlighet att skriva ut med många olika typer av filament, såsom PLA-CF, PA och HP-ASA. Denna Creality 3D-skrivare har en "Sprite" direktdriven extruder med två växlar. Filamentmatning och indragning är exakt och enhetlig, även med flexibla filament.

CR-10 SE 3D-skrivaren kan övervakas via din telefon (med Creality Cloud-appen) och via PC. Använd skrivaren i kombination med Creality Print slicer för att få ut ännu mer av din skrivare. Flera skrivare kan styras samtidigt med både Creality Cloud och Creality Print.
Specifikationer
3D-utskriftsförmåga: ja Mått: 49 x 47 x 62,5 cm (LxBxH)
Antal extruders: 1 Nozzle diameter: 0,4 mm
Bedleveling: Automatic Nätverk: Ja (Ethernet & WiFi)
Effektvärde: 350 W Printbed max temperatur: 110 °C
Extruder max temperatur: 300 °C Skrivarens spänning: 24 V DC
Extruder: Direct Kamera: nej
Filament diameter: 1,75 mm Printteknik: FDM / FFF
Filamentsensor: ja USB: ja
Heated bed: ja Inspänning: 110-240V
Lasermodul: nej Varumärke: Creality 3D
Max printbredd: 22 cm CNC modul: nej
Max printdjup: 22 cm Vikt: 6,9 kg
Max printhöjd: 26,5 cm Produktkod: DKI00199
Max volym: 12,826 l
OBS! Denna vara kan inte levereras till paketbox.