123-3D.se Prisjakt!Pricerunner!Google! Powered by 123ink.se

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)
 

 

Creality 3D Sonic Pad

1 650 kr (Inkl. 25% Moms) (1 320 kr Exkl. 25% Moms )
EU lager - 5-7dgr
Beskrivning
Med Creality 3D Sonic Pad kan du enkelt ta din 3D-skrivares användarvänlighet och hastighet till en högre nivå.

Denna kompakta kontrollplatta körs på Klipper, en firmware för 3D-skrivare med öppen källkod. Klipper använder den extra datorkraften från Sonic Pad för att stödja din skrivares moderkort. Som ett resultat styrs motorerna i din 3D-skrivare snabbare och mer exakt med smarta algoritmer. På så sätt förhindras vibrationer samt resonanser och slutresultatet förblir av mycket hög kvalitet, trots den högre utskriftshastigheten.

Mjukvaran och hårdvaran i Sonic Pad är helt koordinerade och samlade i ett integrerat hölje. Den stora 7 tums pekskärmen ger dig enkel tillgång till de olika funktionerna och inställningarna. Om du arbetar med Creality Print, Ultimaker Cura, Prusa Slicer eller Super Slicer kan skärmen visa G-Code-modellförhandsvisningar.

Creality Sonic Pad fungerar med nästan alla FDM 3D-skrivare. Du behöver bara ansluta enheten till surfplattan via en USB-kabel, varefter du kan konfigurera det hela med den medföljande manualen. Använder du Sonic Pad med en Ender-3 (V2, S1 eller S1 Pro) 3D-skrivare? Då är inställningarna redan förkonfigurerade och du kan upptäcka möjligheterna nästan direkt. Du kan också ansluta Sonic Pad till ditt nätverk och styra den över webben. Anslut en USB-webbkamera så kan du till och med kontrollera förloppet för din utskrift på distans.
Specifikationer
Färg: Svart Vikt: 0,46 kg
Mått: 222 x 128 x 40 mm (LxBxH) WiFi standard: 802.11 b/g/n
Spänning: 12 V Produktkod: DAR00885
Varumärke: Creality 3D